Skip to main content

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de certificering? Dat kan. Altijd! Uiteraard moet u wel aan de eisen voldoen. Maar Qualified is volledig objectief en onpartijdig. U hoeft dus geen lid te zijn van een branche organisatie, deel uit te maken van een keten of formule en ook maakt het niet uit wie uw leverancier of klant is. Het Qualified certificaat geeft onderscheidend vermogen, biedt uw (potentiële) klanten vertrouwen en opent deuren naar fleetowners en leasemaatschappijen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat u zich via  het onderstaande contactformulier of email hebt aangemeld, ontvangt u de ‘GAP-Analyse’. Het kost u ongeveer één uur om deze in te vullen. U heeft dan een beeld van de eisen en in welke mate u hier aan voldoet. U hoeft niet meteen aan alle eisen te voldoen. U stuurt ons de ingevulde nulmeting via email.

Een interne auditeur beoordeelt uw Gap-Analyse. Hij/ zij bekijkt in welke mate u (o.b.v. uw self-assesment) voldoet aan de gestelde eisen.

De auditeur stelt een verbeterplan voor u op. Hierin staan de acties en tijdsplan vermeld die op het kwaliteitsniveau gaan brengen die van een ‘Qualified-bedrijf’ verwacht worden.

Indien er geen major issues (grote tekortkomingen) zijn, ontvangt u ook meteen het Qualified Certificaat.

Na enkele weken volgt een fysieke audit. De auditeur:

  • Controleert of de door u ingevulde nulmeting overeenkomt met de situatie;
  • Of u al een aanvang hebt gemaakt met het toegezonden verbeterplan
  • Legt vast of aanvullende verbeterpunten van toepassing zijn.

Ongeveer twee à drie weken na de fysieke audit ontvangt u een nieuw verbeterplan. Dit is de basis voor de volgende audit.

Wat zijn de kosten?

Entrée fee

300,-

eenmalig

.

Qualified Premium

495,-

per jaar

certificering op technische competenties + hospitality

De jaarlijkse contributie is inclusief de administratieve en fysieke audits, helpdesk ondersteuning en administratiekosten. Er zijn dus geen bijkomende kosten.

Heeft u het Duurzaam Repareren certificaat?

  • Dan heeft u recht op een hoge korting* (tot wel € 200,-) op uw Qualified jaarcontributie!
  • En, u betaalt geen entree fee!

* Onder bepaalde voorwaarden. Vraag ons naar uw korting.

Aansluitpakket 1Most Popular

77,60

Indie u GroenGedaan! hebt dan betaalt u geen entree fee, alleen dit aansluitpakket!

Indien u in het bezit bent van het GroenGedaan! certificaat, dan betaalt u geen entree fee. U hoeft slechts het aansluitpakket te voldoen. Bestaande uit: 100 folders, balie-folderhouder, certificaat, digitaal bestand voor bestickering (service-auto’s en/ of reclamezuil)

+ 1 x Muurschild

Aansluitpakket 2Most Popular

122,30

Eenmalig

Aansluitpakket met: 100 folders, balie-folderhouder, certificaat, digitaal bestand voor bestickering (voor glaswand of service-auto)

+ 1 x Vlag 100 x 250 (voor vlaggenmast)

Aansluitpakket 3Most Popular

0,-

Eenmalig (is inbegrepen bij standaard entree fee)

Aansluitpakket met: 100 folders, balie-folderhouder, certificaat, digitaal bestand voor bestickering (voor glaswand of service-auto).

Aanmelden